Zij gingen u voor

kerkSPOT wordt u onder andere aanbevolen door

Nicolas Pouyet

Voorganger Evangelische Gemeente Roosendaal

"Levend in een tijd waarin het internet een grote rol heeft ingenomen in de manier van communiceren waren we al een tijdje op zoek naar een geschikte oplossing voor onze website. We kwamen in contact met Eduard Wustenveld van kerkSPOT. Zijn benadering van de website sprak ons enorm aan, omdat hij verder kijkt dan een site alleen. Eduard beseft dat de website niet alleen naar de buitenwereld toe een belangrijke tool is, maar ook voor de interne communicatie van grote waarde is. Wat ons ook enorm aanspreekt is Eduard's enthousiasme, meedenken en bereikbaarheid. Precies wat we zochten: Iemand die verstand van zaken heeft, met wie het goed communiceren is én die zich goed kan inleven in wat we nodig hebben. Zodoende konden we snel gebruik maken van zijn standaard opzet en in de loop van de tijd de website uitbreiden met specifieke items die aansloten bij ons gebruik ervan. We hopen en bidden dat kerkSPOT andere Kerken en Gemeenten zal kunnen helpen in het uitdragen van het Evangelie onder de eigen mensen én naar buiten toe. Wij vinden kerkSPOT een geweldige tool en zijn de Heer dankbaar dat dit op ons pad is gekomen!"

Lodewijk van Weerden

Executive Pastor the Embassy Church, Canada

"Ik ging namens de kerk op zoek naar één platvorm om onze communicatie, onderlinge samenwerking en verbondenheid te ondersteunen. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse soorten software getest en diverse webinars gevolgd van aanbieders uit Amerika. Op een dag kwam ik via-via in contact met Eduard en zijn we de samenwerking aangegaan met kerkSPOT. Hij was in staat alles te ontwikkelen wat ik voor ogen zag. Een gaaf proces, een bijzonder resultaat! Ik geloof oprecht dat we bij de Waardevol Leven Gemeente met de beste kerk-software van Nederland werken, en het wordt elke dag beter!"

Lodewijk werkte voor zijn emigratie met kerkSPOT binnen de Waardevol Leven Gemeente te Loppersum. Toen hij naar Canada geroepen werd om Executive Pastor van the Embassy Church te worden wou hij graag met kerkSPOT kunnen blijven werken, dit hebben we kunnen realiseren.

Peter Sleebos

(oud-) Voorzitter Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten

"De samenwerking met kerkSPOT in de persoon van Eduard Wustenveld heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Snel en vakkundige verzorging van je website! Zeer aan te bevelen!"

Jaap Dieleman

Stichting Heilbode & Stichting Abba Child Care

"We werken al een tijdje met kerkSPOT en ben erg dankbaar voor Eduard Wustenveld. Ik ben ervan overtuigd dat kerkSPOT een prachtig instrument is voor kerken en zendingsorganisaties om zichzelf op de kaart te zetten. Eduard reageert altijd vlot en wil meedenken met hoe ik het hebben wil. Ik wil kerkSPOT dus van harte aanbevelen bij u. Gods zegen!"

Chris Green

Landelijk coördinator jongerenwerk "the Gate"

"In de afgelopen 10 jaar heb ik kerken geholpen met hun online communicatie. Maar dan eenvoudig, snel, betaalbaar, krachtig en betrouwbaar. Ik moest hiervoor verschillende diensten afnemen om tot een juiste oplossing te komen. Er is nooit een alles-in-een dienst geweest die deze vereisten in zich had. Tot nu! Er is geen betere oplossing dan kerkSPOT voor de lokale gemeente."

Bert van der Veen

Webmaster Ontmoetingskerk Eefde

"Ik ben erg onder de indruk van kerkSPOT. Niet vanwege een spectaculaire vloedgolf aan toeters en bellen maar vanwege de eenvoud en gemak waarmee we kunnen werken"

Stephan Barendse