Verkrijg inzicht in uw ledenbestand, altijd en overal

Mist u structuur in uw administratie? Werkt u nog veel met losse formulieren, die eventueel overgetikt worden naar Excel of een Access database? De ledenadministratie van kerkSPOT brengt structuur in allerlei processen, en stopt de grote stroom aan papieren en formulieren waardoor er een hoop tijd (en kosten) bespaard kunnen blijven. Krijg inzicht in uw leden, maak rapportages aan en onderzoek hoe het ervoor staat met uw gemeente.

Kringen en groepen samenstellen

Organiseer structuur in uw ledenbestand

Binnen een gemeente heeft u vaak te maken met verschillende groepen, denk aan kringen, taakgroepen, groepen naar leeftijd en noem maar op. Met kerkSPOT Management kunt u eenvoudig groepen aanmaken en hier leden aan toewijzen. Op deze manier creëert u overzicht, kunt u sneller leden terugvinden. Maar u kunt hierdoor ook gerichter communiceren naar en binnen bepaalde groepen. Denk bijvoorbeeld aan een agenda of een nieuwsbericht die bedoeld is voor een specifieke groep.

Leden passen eigen gegevens aan

Minder administratie door eigen verantwoordelijkheden

Kent u dat? Eens in de zoveel tijd moet de administratie een stapel papier door met wijzigingen die per e-mail of op papier zijn binnengekomen van leden. Of u stuurt een brief naar een lid die blijkbaar al een half jaar op een ander adres woont. Met kerkSPOT Management kunt u een lid eigen verantwoording geven over de actualiteit van zijn/haar gegevens. Met een eenvoudige login kan een lid gegevens inzien en aanpassen. Op deze manier bent u als gemeente transparant als het aankomt op het ledendossier, maar doordat een lid zelf gegevens kan muteren wordt uw administratieve last lichter.

Houd notities bij

Sla informatie op dáár waar u het nodig heeft

Als kerkelijk werker heeft u met veel mensen gesprekken en legt u veel bezoeken af. Door gespreksnotities bij te houden kunt u snel zien wat er bij bepaalde mensen speelt zodat u goed voorbereid op bezoek kunt gaan. Al uw notities zijn verbonden aan een gemeentelid waardoor u ze snel kunt terugvinden. U kunt privé-notities opslaan maar u kunt ook notities delen binnen het pastorale team. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen en is alleen beschikbaar voor de betrokkenen.

Taakbeheer

Delegeer taken en projecten en blijf op de hoogte

In uw kerk of gemeente zijn er een hoop mensen die mee willen helpen met bepaalde taken of projecten. Maar de lijst met gedelegeerde of uit te voeren taken wordt steeds langer. Met kerkSPOT Management heeft u een centrale plek waar al deze taken zichtbaar zijn. Zo ziet u welke dingen u nog wacht of wat u nog moet uitvoeren. Daarnaast kunt u per taak eenvoudig communiceren met alle verantwoordelijken, om zo elkaar op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Machtigingen beheren

Ontvang periodieke giften via SEPA incasso

Als gemeente ontvangt u regelmatig tienden en periodieke giften van donateurs. Zowel van leden als van niet-leden. Hoe zou u het vinden als u deze heel eenvoudig kunt beheren? En dan op zo'n manier dat de informatie direct gekoppeld is aan uw ledenadministratie? Waarbij uw leden hun machtiging(en) kunnen inzien binnen hun online profiel? En u iedere maand automatisch een SEPA Incasso bestand ontvangt die u ter verwerking naar uw bank kunt sturen. En dat allemaal met een paar drukken op de knop.