Eenvoudig te beheren

Alles in eigen hand, ook zonder technische kennis

kerkSPOT is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en gemak. We houden van eenvoud en hebben als filosofie dat wanneer je een dik boek of cursus nodig hebt om software te begrijpen de software voor verbetering vatbaar is. Deze filosofie vloeit voort uit onze kernwaarde dat wij een zodanige ondersteuning willen bieden dat de dienstknechten binnen de kerk zich kunnen blijven richten op de essentie - namelijk de verkondiging van onze verlosser Jezus Christus.

Verschillende soorten informatie

Omdat u meer wilt dan alleen een weblog

U wilt een speciale dienst aankondigen, een prekenserie beschikbaar maken of alle geïnteresseerden regelmatig op de hoogte houden met een nieuwsbrief? Wilt u een speciaal crowdfund project opzetten, of foto's van de afgelopen doopdienst voor uw leden beschikbaar maken? Dit is een kleine greep uit wat er mogelijk is met kerkSPOT WEB. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@kerk-spot.nl.

Onbeperkte pagina's
Preken
Fotogalerij
Formulieren
Crowdfunding
Online giften ontvangen met iDeal

Kerkelijke redactie

Richt eenvoudig uw redactie in

In veel kerken en gemeenten is er één persoon die het volledige onderhoud doet van een website. Veelal doordat er niet veel mensen zijn die hiervoor de kennis bezitten. Deze persoon ontvangt diverse stukken die hij moet verwerken voor de website. Soms gebeurt het dat deze persoon het op een gegeven niet meer kan of wil. En dan is er een probleem, omdat er niemand anders is die dit kan.

Herkent u dat?

Besloten intranet

Publiceer informatie gericht op uw leden

Het komt wel eens voor dat u informatie wilt publiceren die alleen bedoeld is voor de leden van uw kerk of gemeente. Hier kunt u veelal uw website niet voor gebruiken omdat deze publiekelijk toegankelijk is. Binnen kerkSPOT bestaat daarom de mogelijkheid om heel eenvoudig een besloten intranet op te zetten. U kunt zoveel gebruikers aanmaken als u wilt, om deze vervolgens toegang te geven tot het besloten gedeelte.

Sjablonen

Wat wilt u uitstralen?

Binnen kerkSPOT krijgt u standaard de beschikking over enkele sjablonen, deze kunt u zelf aanpassen met uw eigen logo en eigen kleuren. Wanneer u dit wenst is het ook mogelijk om een sjabloon op maat te laten ontwikkelen. Dat is handig wanneer u graag een eigen huisstijl wilt of heeft. Uw kerkSPOT krijgt hierdoor een uniek en eigen karakter. Een voorbeeld van zo'n sjabloon op maat vind u op https://waardevolleven.nl/.

Aan het ontwikkelen van een eigen (maatwerk) sjabloon zijn wel eenmalige kosten verbonden. De precieze kosten hiervan zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Wanneer u hier meer informatie over wenst kunt u ons altijd mailen op info@kerk-spot.nl.