Ontdek de voordelen van kerkSPOT voor uw gemeente

In de kern is kerkSPOT opgericht om dienstknechten van God vrij te maken en te ontlasten zodat zij meer tijd over houden. Tijd voor zowel hun bediening als tijd om zichzelf in te sluiten in de binnenkamer met God. Software is hierbij een middel om het een en ander te vereenvoudigen waardoor bepaalde taken sneller verricht, en eventueel gedelegeerd, kunnen worden.

1. Doorontwikkeling

Regelmatig (kosteloos) nieuwe uitbreidingen

Herkent u dat? U heeft een website, deze wordt wel met een bepaalde regelmaat onderhouden maar loopt vast wat betreft de doorontwikkeling. Met kerkSPOT heeft u als het ware fulltime een developer in dienst die continu functionaliteiten toevoegt en verbeterd! Er is bewust gekozen voor een abonnementsmodel, dit stelt ons in staat om op een goede manier ondersteuning te kunnen geven aan de grote groep Kerken & Gemeenten die we mogen dienen. Continu wordt er gewerkt aan nieuwe onderdelen binnen kerkSPOT, dit omdat de actuele ontwikkelingen hier om vragen of omdat er vanuit onze abonnees vraag naar is. Wanneer een onderdeel klaar is wordt deze kosteloos ter beschikking gesteld aan al onze abonnees. Wat concreet betekent dat u naarmate de tijd verstrijkt steeds meer waar voor uw abonnement krijgt!

2. Inspraak

Vertel ons uw behoeften en wij gaan op zoek naar oplossingen

kerkSPOT is ontwikkeld om Kerken & Gemeenten te ondersteunen, om die rede komen we graag in gesprek met onze abonnees om te horen wat er zoal leeft. We zoeken graag problemen op om vervolgens te onderzoeken hoe wij die last lichter kunnen maken. Als abonnee kunt u al uw behoeften en knelpunten kenbaar maken, wij zullen vervolgens samen met u op zoek gaan naar een goede oplossing. Om deze vervolgens door te ontwikkelen en weer gratis beschikbaar te maken voor alle kerken. Uiteindelijk gaat het er om dat wij de lokale kerk helpen, en daarvoor horen we graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

3. Synergie

1 + 1 = 3

Zoals u kunt zien bij "Mogelijkheden" bestaat kerkSPOT uit drie onderdelen. Deze onderdelen zijn los van elkaar erg nuttig, maar wanneer deze drie onderdelen samen als eenheid ingezet worden komt er veel meer mogelijkheden aan de oppervlakte. Dat komt omdat de verschillende delen (kerkSPOT WEB, Management en Connect) elkaar op een mooie manier aanvullen, de eigenschappen van de een versterken eigenschappen bij de ander. Wanneer u hier meer over wilt weten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@kerk-spot.nl.

4. kerkSPOT is een bediening

Dat maakt een wereld van verschil

kerkSPOT is een bediening, en dat heeft tot in het kleinste detail invloed op de dingen die we doen. We worden bijvoorbeeld niet gedreven door winst maar door liefde en hebben daarbij de grote opdracht als doel voor ogen. Wij rusten u als Kerk of Gemeente technisch zo goed mogelijk toe, zodat u kunt werken aan ons gemeenschappelijk doel. Wij zien niets liever dan een samenleving vol vrije, gelukkige mensen. En wij geloven dat de gemeente daar een belangrijke rol in te vervullen heeft. Samen kunnen we de plek waar we zijn mooier achterlaten dan we haar aangetroffen hebben!

5. Betaalbaar

Ook financieel houden we ons doel voor ogen

Het doel van kerkSPOT is om alle Kerken & Gemeenten van Nederland te dienen, dit vertaald zich ook door in de kosten. Normaal gesproken kunnen de investeringen voor goede systemen tot in de duizenden euro's oplopen, uiteraard geheel afhankelijk van wat uw wensen zijn. Daarnaast betaald u in veel gevallen dan ook nog een maandelijkse bijdrage voor hosting & onderhoud. Wij vinden dat als we marktconform zouden handelen we ons doel voorbij schieten. Kerken hebben een belangrijke maatschappelijke functie, en zijn er om zich als Christus uit te strekken naar een wereld in nood. Om die rede hebben we de maandelijkse kosten zo laag mogelijk gehouden, zodat er voldoende bronnen over blijven voor de Missie, want dáár gaat ons hart naar uit.

6. Online support

Komt u ergens niet uit, wij staan u altijd bij

Via internet heeft u altijd toegang tot onze supportdesk. Hier kunt u terecht met alle vragen die maar iets met kerkSPOT te maken hebben. Dit kan technisch van aard zijn, maar het kan ook zijn dat u graag heeft dat we inhoudelijk met u meekijken. Indien gewenst is het ook mogelijk dat we in het begin zo nu en dan met u meekijken naar de ontwikkeling van uw website. Om u op deze manier gaandeweg van tips en feedback te voorzien. U staat dus nooit alleen en kunt altijd rekenen op een professionele achterhoede die u met raad en daad bijstaat.

7. Altijd beschikbaar

Al uw hosting uitbesteed en 24 uur per dag beschikbaar via internet

kerkSPOT wordt volledig gehost in de cloud. Dit is een verzamelnaam voor een groep computers op internet die er gezamenlijk voor zorgen dat informatie beschikbaar blijft. Wanneer u een abonnement op kerkSPOT neemt kunt u in de meeste gevallen direct van start! U kunt overal waar u internet toegang heeft uw kerkSPOT beheren, onderhouden en benaderen. Hierbij streven we ernaar alle grotere browsers (Internet Explorer, Google Chrome en Firefox) te ondersteunen.

Veiligheid en backups
Er worden regelmatig backups gemaakt van de server waar kerkSPOT op draait. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat er geen informatie verloren gaat op het moment van bijvoorbeeld een crash. Verder wordt kerkSPOT gehost in een goed beveiligd datacenter, met een (voor de kenners) eigen glasvezelring. Daarnaast is het datacenter waar kerkSPOT gehost wordt een groene en CO2 neutrale omgeving (met een PUE van 1.3) waarbij alle energie opgewekt wordt uit waterkracht. Op het moment dat de netspanning zou wegvallen wordt dit opgevangen door o.a. noodstroomgeneratoren die tot maar liefst 48 uur zonder ingrijpen dienst kunnen doen