Aanbevelingen

kerkSPOT wordt u onder andere aanbevolen door

Jan Kees Hage

ICT Coördinator GKV Diamant Gemeente Barendrecht

Afgelopen donderdag heeft onze kerk een nieuwe website gelanceerd. Deze is gebaseerd op op de alles in één software voor Kerken en Missionaire organisaties van KerkSPOT. En daarmee is eigenlijk een langgekoesterde wens van mij in vervulling gegaan. KerkSPOT is echt SPOT ON, ik ben onder de indruk de hoe volledig de oplossing is!

Tijdens mijn Cherry-T avontuur heb ik voor het eerst kennis gemaakt met deze club die toen nog alleen uit Eduard Wustenveld bestond. Toen als was ik onder de indruk van de compleetheid van de oplossing. Diverse kleinere charitatieve organisaties heb ik toen naar hem doorverwezen omdat wij voor hen gewoon te duur waren.

En nu heb ik zelf mogen werken met deze oplossing. De term “gedragen door eenvoud” wordt echt waar gemaakt. In twee avonden stond de eerste versie van de website, en dan is veruit de meeste tijd opgegaan aan het verzamelen van content. We hebben nu in eerste instantie de externe website gelanceerd. Maar ik kan niet wachten om met het besloten deel aan de slag te gaan. Wat gaat dit veel in-efficiency wegnemen in de interne processen en bijdragen aan een betere communicatie binnen de gemeente. Van de roosterfunctie gaan zeker een aantal broers en zussen heel blij worden!

kerkSPOT: hadden we jaren eerder moeten doen

  

« Bekijk alle aanbevelingen