Aanbevelingen

kerkSPOT wordt u onder andere aanbevolen door

Joey en Leanne

GODcentre

kerkSPOT is heel makkelijk in gebruik, met name ook op het gebied van beheer. Je hoeft er niet heel veel kennis of know-how van te hebben. Eigenlijk kun je er meteen mee aan de slag. Voor ons als gemeente was kerkSPOT heel belangrijk omdat we echt hele specifieke wensen hadden wat betreft onze website. En kerkSPOT hielp ons heel goed om die website te maken precies zoals wij in ons hoofd hadden.

kerkSPOT heeft ons heel erg geholpen in het ontwikkelen van onze site waardoor deze in kwaliteit flinke stappen heeft gemaakt. We hebben hierdoor een prachtige site gekregen waar mensen heel makkelijk gebruik van kunnen maken maar wat ook in het beheer heel eenvoudig is.

Daarnaast hebben we vanuit kerkSPOT ook een eigen GODcentre app gekregen. Waarmee onze leden heel gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van alles binnen onze gemeente en gebruik kunnen maken van alle andere mogelijkheden. 

kerkSPOT heeft ervoor gezorgd dat wij een agenda hebben en eenvoudig kunnen bijhouden, dat je kunt inschrijven voor diensten en we een goed overzicht hebben over alle roosters. Wat ook erg mooi is is dat kerkSPOT een geïntegreerd systeem is waarbij de website en app een elkaar verbonden zijn. Verbinding is voor ons iets wat heel erg belangrijk is binnen GODcentre.

Als je als kerk nog twijfelt aan kerkSPOT zou ik zeggen ga zeker met ze in zee, het is een heel fijn bedrijf. Ze werken heel fijn met je samen en denken met je mee binnen jou wensen. Ze zijn echt bereid om die extra mijl met je af te leggen om  het voor elkaar te krijgen.

 

  

« Bekijk alle aanbevelingen