Aanbevelingen

kerkSPOT wordt u onder andere aanbevolen door

Rafael Amersfoort

De app is heel erg intuïtief, het spreekt heel erg voor zich. kerkSPOT is voor ons om twee redenen belangrijk. Namelijk dat we onze bericht heel erg eenvoudig aan alle gemeenteleden kunnen doorsturen via de app, daarnaast is het voor ons achter de schermen heel erg gemakkelijk te beheren.

Waar we heel erg blij van worden is dat we door de kerkSPOT app eigenlijk van al die losse Whatsapp groepen af zijn. Waardoor de hele wirwar van berichten, documenten en linkjes nu heel eenvoudig in één app naar voren komen.

De begeleiding en support vanuit kerkSPOT is heel goed. Tijdens de implementatieperiode aan het begin hebben we veel contact gehad met het team, en wanneer het per mail te lastig werd werden we zelfs telefonisch of via Zoom verder geholpen. Ook nu we een paar jaar verder zijn kunnen we nog steeds met al onze vragen bij hen terecht en wordt daar heel snel op gereageerd.

kerkSPOT doet eigenlijk wat je nodig hebt. Het vinden van de juiste mensen, op de hoogte blijven van agendapunten, nieuws, preken en een korte communicatie. En dat is eigenlijk wat ik verwacht van een app van een kerk. Het gebruikersgemak van kerkSPOT vinden we als beheerder heel fijn, we hebben niet allemaal een ICT achtergrond en we kunnen de hele website verbouwen en er alles mee doen. Het is super gebruikersvriendelijk. 

Als je als kerk nog twijfelt over kerkSPOT zouden we zeggen: “Niet twijfelen, gewoon doen”. Het is een fantastisch team, je wordt ondersteund en het programma is gewoon supersimpel.

Website: https://www.rafaelamersfoort.nl

 

  

« Bekijk alle aanbevelingen