Aanbevelingen

kerkSPOT wordt onder andere aanbevolen door

Jan Kees Hage

ICT Coördinator GKV Diamant Gemeente Barendrecht

Afgelopen donderdag heeft onze kerk een nieuwe website gelanceerd. Deze is gebaseerd op op de alles in één software voor Kerken en Missionaire organisaties van KerkSPOT. En daarmee is eigenlijk een langgekoesterde wens van mij in vervulling gegaan. KerkSPOT is echt SPOT ON, ik ben onder de indruk de hoe volledig de oplossing is!

Marcel uit de Bosch

Webteam NGK Zeewolde

NGK Zeewolde Het Kruispunt is deze week LIVE gegaan! We hebben het complete pakket van KerkSPOT gekozen en daar hebben wij geen spijt van! Nog nooit hadden we de administratie zo goed op orde!

Herman Pol

Coordinator Support / ICT Mozaiek0318

Als Mozaiek0318 zijn we kerkSPOT erg dankbaar voor de mogelijkheden die ze bieden. Naast de ontwikkeling van een mooie website, is kerkSPOT ook absoluut een meerwaarde gezien de mogelijkheden voor een compleet systeem voor (leden)administratie. kerkSPOT is absoluut dé oplossing voor de kerk.

EG Ten Boer

Fijn software pakket met een gebruikersvriendelijke interface voor zowel de beheerder als de gebruiker. Kerk-spot is een innovatief bedrijf die gebruikers ook laat meedenken in toekomstige functionaliteiten. Bereikbaarheid is goed op orde en er wordt ook goed meegedacht. Als je een software pakket zoekt voor een kerkgemeenschap, dan zou ik niet verder zoeken.

Anton de Boer

Oudste VEG de Morgenster

Wij gebruiken al langere tijd kerkSPOT en zijn daar heel tevreden over! Het is een geweldig programma wat snel veel mogelijkheden geeft. De opbouw en structuur is heel erg knap gedaan. Topsoftware!

John Bosker

Eindverantwoordelijk Media & ICT Waardevol Leven Gemeente

Heerlijk makkelijk systeem, echt aan te raden als je als kerk op zoek bent naar een goed en prettig te onderhouden website, door middel van het eigen (veilige) CMS is plaatsen van artikelen makkelijker en eenvoudiger te doen dan met andere systemen.

Deborah Venema

De Ark Langedijk

Communicatie in de kerk is belangrijk, maar hoe doe je dat nu goed, snel en eenvoudig? KerkSPOT was voor ons het antwoord. Wat een duidelijk, overzichtelijk programma. Daarnaast ook nog eens een kundige en vlotte helpdesk én constante ontwikkeling op nieuwe gebieden. Kortom, ik ben meer dan tevreden.

Gerard van Houwelingen

Blij dat iemand ons tipte over kerkSPOT. Ideale partner voor onze website. Alle functies die voor ons als stichting relevant zijn in één pakket. En een heel goede service. Top!

Lodewijk van Weerden

(oud-) voorganger Waardevol Leven Gemeente

Ik ging namens de kerk op zoek naar één platvorm om onze communicatie, onderlinge samenwerking en verbondenheid te ondersteunen. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse soorten software getest en diverse webinars gevolgd van aanbieders uit Amerika. Op een dag kwam ik via-via in contact met Eduard en zijn we de samenwerking aangegaan met kerkSPOT. Hij was in staat alles te ontwikkelen wat ik voor ogen zag. Een gaaf proces, een bijzonder resultaat! Ik geloof oprecht dat we bij de Waardevol Leven Gemeente met de beste kerk-software van Nederland werken, en het wordt elke dag beter!

Nicolas Pouyet

(oud-) Voorganger EG Roosendaal

Levend in een tijd waarin het internet een grote rol heeft ingenomen in de manier van communiceren waren we al een tijdje op zoek naar een geschikte oplossing voor onze website. We kwamen in contact met Eduard Wustenveld van kerkSPOT. Zijn benadering van de website sprak ons enorm aan, omdat hij verder kijkt dan een site alleen. Eduard beseft dat de website niet alleen naar de buitenwereld toe een belangrijke tool is, maar ook voor de interne communicatie van grote waarde is. Wat ons ook enorm aanspreekt is Eduard's enthousiasme, meedenken en bereikbaarheid.

Peter Sleebos

(oud-) Voorzitter Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten

De samenwerking met kerkSPOT in de persoon van Eduard Wustenveld heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Snel en vakkundige verzorging van je website! Zeer aan te bevelen!

Stephan Barendse

Directeur Teen Challenge Nederland

Het is belangrijk dat we als lichaam van Christus laten zien dat we bezield en vol liefde zijn, maar tegelijkertijd ook professioneel in de dingen die we ondernemen

Bert van der Veen

Webmaster Ontmoetingskerk Eefde

Ik ben erg onder de indruk van kerkSPOT. Niet vanwege een spectaculaire vloedgolf aan toeters en bellen maar vanwege de eenvoud en gemak waarmee we kunnen werken

Chris Green

Landelijk coördinator jongerenwerk "the Gate"

In de afgelopen 10 jaar heb ik kerken geholpen met hun online communicatie. Maar dan eenvoudig, snel, betaalbaar, krachtig en betrouwbaar. Ik moest hiervoor verschillende diensten afnemen om tot een juiste oplossing te komen. Er is nooit een alles-in-een dienst geweest die deze vereisten in zich had. Tot nu! Er is geen betere oplossing dan kerkSPOT voor de lokale gemeente.