Aanbevelingen

kerkSPOT wordt onder andere aanbevolen door

Rafael Amersfoort

De app is heel erg intuïtief, het spreekt heel erg voor zich. kerkSPOT is voor ons om twee redenen belangrijk. Namelijk dat we onze bericht heel erg eenvoudig aan alle gemeenteleden kunnen doorsturen via de app, daarnaast is het voor ons achter de schermen heel erg gemakkelijk te beheren.

Waar we heel erg blij van worden is dat we door de kerkSPOT app eigenlijk van al die losse Whatsapp groepen af zijn. Waardoor de hele wirwar van berichten, documenten en linkjes nu heel eenvoudig in één app naar voren komen.

De begeleiding en support vanuit kerkSPOT is heel goed. Tijdens de implementatieperiode aan het begin hebben we veel contact gehad met het team, en wanneer het per mail te lastig werd werden we zelfs telefonisch of via Zoom verder geholpen. Ook nu we een paar jaar verder zijn kunnen we nog steeds met al onze vragen bij hen tere

Joey en Leanne

GODcentre

kerkSPOT is heel makkelijk in gebruik, met name ook op het gebied van beheer. Je hoeft er niet heel veel kennis of know-how van te hebben. Eigenlijk kun je er meteen mee aan de slag. Voor ons als gemeente was kerkSPOT heel belangrijk omdat we echt hele specifieke wensen hadden wat betreft onze website. En kerkSPOT hielp ons heel goed om die website te maken precies zoals wij in ons hoofd hadden.

kerkSPOT heeft ons heel erg geholpen in het ontwikkelen van onze site waardoor deze in kwaliteit flinke stappen heeft gemaakt. We hebben hierdoor een prachtige site gekregen waar mensen heel makkelijk gebruik van kunnen maken maar wat ook in het beheer heel eenvoudig is.

Daarnaast hebben we vanuit kerkSPOT ook een eigen GODcentre app gekregen. Waarmee onze leden heel gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van alles binnen onze gemeente en gebruik kunnen maken van alle andere mogelijkheden. 

kerkSPOT heeft ervoor gezorgd dat wij een agenda hebben en e

Jaco en Joelle

Zendingsgemeente Menorah Apeldoorn

Het handige van de app is dat je heel snel informatie kunt vinden, dat je niet de hele website hoeft af te zoeken maar dat je vrij snel bij de informatie zit die je nodig hebt. We gebruiken zowel de website als de app bij kerkSPOT. We vinden het handig dat we zelf aanpassingen kunnen doen die direct beschikbaar zijn. Toen we bijvoorbeeld over moesten naar online met onze diensten was kerkSPOT een uitkomst om al onze gemeenteleden te kunnen bereiken zodat niemand iets hoefde te missen.

Wij bevelen kerkSPOT aan omdat er veel functionaliteit in zit, eenvoudig in te richten is en breed toegankelijk is voor iedereen in de gemeente.

 

Wiebe Glastra

Diaken en Webbeheerder Marekerk Leiden

Ik ben erg blij met kerkSPOT. En niet alleen ik, ook de kerkenraad heeft het omarmd. Het is een soort diaconaal project geworden, ook omdat je vanuit pastoraal oogpunt mensen met elkaar probeert te connecten. Ik zou het echt aanbevelen. Het systeem is eenvoudig en solide, en werkt qua techniek, betrouwbaarheid, beveiliging en onderhoud van de website heel goed. Voor de Protestantse kerk is het ook interessant dat het systeem bij uitstek evenementen en activiteiten kan ondersteunen, bijvoorbeeld de inschrijving van een cursus of de ticketverkoop bij een concert.

Coen de Heer

Projectleider Baptisten Dordrecht

Ben echt heel erg blij met het nieuwe systeem. Wat een werk is er verzet! Vooral het deel achter de inlog vind ik goed doordacht, een compleet systeem met gelijk een app erbij! Een hele mooie stap in onze hybride kerk. Dit systeem gaat ons echt helpen bij onze visie "dichterbij mensen en dichterbij God".

Jan Kees Hage

ICT Coördinator GKV Diamant Gemeente Barendrecht

Afgelopen donderdag heeft onze kerk een nieuwe website gelanceerd. Deze is gebaseerd op op de alles in één software voor Kerken en Missionaire organisaties van KerkSPOT. En daarmee is eigenlijk een langgekoesterde wens van mij in vervulling gegaan. KerkSPOT is echt SPOT ON, ik ben onder de indruk de hoe volledig de oplossing is!

Marcel uit de Bosch

Webteam NGK Zeewolde

NGK Zeewolde Het Kruispunt is deze week LIVE gegaan! We hebben het complete pakket van KerkSPOT gekozen en daar hebben wij geen spijt van! Nog nooit hadden we de administratie zo goed op orde!

Herman Pol

ICT Coordinator

We zijn kerkSPOT erg dankbaar voor de mogelijkheden die ze bieden. Naast de ontwikkeling van een mooie website, is kerkSPOT ook absoluut een meerwaarde gezien de mogelijkheden voor een compleet systeem voor (leden)administratie. kerkSPOT is absoluut dé oplossing voor de kerk. 

EG Ten Boer

Fijn software pakket met een gebruikersvriendelijke interface voor zowel de beheerder als de gebruiker. Kerk-spot is een innovatief bedrijf die gebruikers ook laat meedenken in toekomstige functionaliteiten. Bereikbaarheid is goed op orde en er wordt ook goed meegedacht. Als je een software pakket zoekt voor een kerkgemeenschap, dan zou ik niet verder zoeken.

Anton de Boer

Oudste VEG de Morgenster

Wij gebruiken al langere tijd kerkSPOT en zijn daar heel tevreden over! Het is een geweldig programma wat snel veel mogelijkheden geeft. De opbouw en structuur is heel erg knap gedaan. Topsoftware!

John Bosker

Eindverantwoordelijk Media & ICT Waardevol Leven Gemeente

Heerlijk makkelijk systeem, echt aan te raden als je als kerk op zoek bent naar een goed en prettig te onderhouden website, door middel van het eigen (veilige) CMS is plaatsen van artikelen makkelijker en eenvoudiger te doen dan met andere systemen.

Deborah Venema

De Ark Langedijk

Communicatie in de kerk is belangrijk, maar hoe doe je dat nu goed, snel en eenvoudig? KerkSPOT was voor ons het antwoord. Wat een duidelijk, overzichtelijk programma. Daarnaast ook nog eens een kundige en vlotte helpdesk én constante ontwikkeling op nieuwe gebieden. Kortom, ik ben meer dan tevreden.

Gerard van Houwelingen

Blij dat iemand ons tipte over kerkSPOT. Ideale partner voor onze website. Alle functies die voor ons als stichting relevant zijn in één pakket. En een heel goede service. Top!

Lodewijk van Weerden

(oud-) voorganger Waardevol Leven Gemeente

Ik ging namens de kerk op zoek naar één platvorm om onze communicatie, onderlinge samenwerking en verbondenheid te ondersteunen. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse soorten software getest en diverse webinars gevolgd van aanbieders uit Amerika. Op een dag kwam ik via-via in contact met Eduard en zijn we de samenwerking aangegaan met kerkSPOT. Hij was in staat alles te ontwikkelen wat ik voor ogen zag. Een gaaf proces, een bijzonder resultaat! Ik geloof oprecht dat we bij de Waardevol Leven Gemeente met de beste kerk-software van Nederland werken, en het wordt elke dag beter!

Nicolas Pouyet

(oud-) Voorganger EG Roosendaal

Levend in een tijd waarin het internet een grote rol heeft ingenomen in de manier van communiceren waren we al een tijdje op zoek naar een geschikte oplossing voor onze website. We kwamen in contact met Eduard Wustenveld van kerkSPOT. Zijn benadering van de website sprak ons enorm aan, omdat hij verder kijkt dan een site alleen. Eduard beseft dat de website niet alleen naar de buitenwereld toe een belangrijke tool is, maar ook voor de interne communicatie van grote waarde is. Wat ons ook enorm aanspreekt is Eduard's enthousiasme, meedenken en bereikbaarheid.

Peter Sleebos

(oud-) Voorzitter Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten

De samenwerking met kerkSPOT in de persoon van Eduard Wustenveld heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Snel en vakkundige verzorging van je website! Zeer aan te bevelen!

Stephan Barendse

Directeur Teen Challenge Nederland

Het is belangrijk dat we als lichaam van Christus laten zien dat we bezield en vol liefde zijn, maar tegelijkertijd ook professioneel in de dingen die we ondernemen

Bert van der Veen

Webmaster Ontmoetingskerk Eefde

Ik ben erg onder de indruk van kerkSPOT. Niet vanwege een spectaculaire vloedgolf aan toeters en bellen maar vanwege de eenvoud en gemak waarmee we kunnen werken

Chris Green

Landelijk coördinator jongerenwerk "the Gate"

In de afgelopen 10 jaar heb ik kerken geholpen met hun online communicatie. Maar dan eenvoudig, snel, betaalbaar, krachtig en betrouwbaar. Ik moest hiervoor verschillende diensten afnemen om tot een juiste oplossing te komen. Er is nooit een alles-in-een dienst geweest die deze vereisten in zich had. Tot nu! Er is geen betere oplossing dan kerkSPOT voor de lokale gemeente.