Demonstratie aanvragen

Maak vrijblijvend kennis met kerkSPOT

Vrijblijvend kennismaken
 Persoonlijk contact en relatie
 Altijd antwoord op vragen
 Volledige (online) demonstratie
 Ontdek de kracht van kerkSPOT
 Het comfort van uw eigen kantoor

Plan zelf uw demonstratie in

Op dit moment zijn er tijdelijk geen demonstraties online in te plannen omdat ons team met consultants aan het genieten is van een zomerstop. U kunt ondertussen natuurlijk op onze website bekijken wat we allemaal voor de lokale kerk doen. Kijk ook vooral even bij de aanbevelingen, hier vindt u enkele video's gemaakt door enkele kerken die bij ons aangesloten zijn (Rafaël Amersfoort, GODcentre en Menorah Apeldoorn).

Wilt u graag een demonstratie laat ons dat dan weten door een e-mail te sturen naar info@kerk-spot.nl. We nemen dan na de zomerstop (in september) contact met u op om gezamenlijk een geschikt moment in te plannen voor een online demonstratie.

Om een vrijblijvende demonstratie te ontvangen kunt u het onderstaand formulier invullen. Na het invullen zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen om een datum te plannen.