Start nu met kerkSPOT!

kerkSPOT biedt een uitgebreid en geïntegreerde oplossing voor uw kerkelijke gemeente of missionaire organisatie. Alles wat je maar nodig hebt zit in dit kerkelijk ERM systeem besloten, voor veel kerken inmiddels onmisbaar.

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je kerkSPOT al in actie hebt gezien bij een bevriende gemeente en overtuigd bent van de kracht. We kunnen ons voorstellen dat je dan ook zo snel mogelijk van start wilt gaan binnen je eigen gemeente. En dat kan!

Ja, ik wil zo snel mogelijk van start

kerkSPOT wordt onder andere gebruikt bij

Communicatie in de kerk is belangrijk, maar hoe doe je dat nu goed, snel en eenvoudig? kerkSPOT was voor ons het antwoord. Wat een duidelijk, overzichtelijk programma. Daarnaast ook nog eens een kundige en vlotte helpdesk én constante ontwikkeling op nieuwe gebieden. Kortom, ik ben meer dan tevreden.

Deborah Venema
De Ark Langedijk

Wat kun je verwachten?

 De beste kerksoftware van Nederland
 Nu zonder opstartkosten
 Telefonische intake
 Webhosting + Domeinnaam
 Online support
 Beveiliging, Backups & Updates


Hoe gaan we te werk?

Wanneer je je direct aanmeld voor kerkSPOT gaan we voor je aan de slag. De aanmelding wordt handmatig gecontroleerd waarna we een welkomstpagina voor jullie gaan samenstellen. Op deze pagina vind je alle informatie over het abonnement, een uitleg over alle vervolgstappen en een digitaal te ondertekenen contract.

Zodra de welkomstpagina opgestuurd is neemt iemand van ons team telefonisch contact op om persoonlijk kennis te maken en te bepalen op welke manier we jullie het beste van dienst kunnen zijn. Ook is er dan direct ruimte voor eventuele vragen. Op basis hiervan kunnen we een stappenplan bespreken om jullie zo snel mogelijk up and running te krijgen!

Bekijk alle mogelijkheden  Bekijk tarieven

Ik heb toch liever eerst een demo
en zie af van de eindejaars actie
 

Ja, wij willen met kerkSPOT werken

We hoeven geen demonstratie en gaan nu direct van start met kerkSPOT

Abonnementskeuze
Er zijn twee factoren belangrijk bij het bepalen van het abonnement. De ene is dat we willen weten welke onderdelen jullie zouden willen gaan gebruiken. Je kunt ook klein instappen en gedurende het abonnement upgraden. Het tweede is dat het abonnement wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid volwassenen in uw gemeente, of het aantal donateurs van uw stichting.