Start nu met kerkSPOT

Laten we samen optrekken in de Grote Opdracht

kerkSPOT is opgericht om alle kerken en missionaire organisaties van Nederland te ondersteunen in de Grote Opdracht. Wij vereenvoudigen de dagelijkse werkzaamheden van de lokale kerk waardoor zij zich kan richten op de essentie: het verspreiden van de boodschap en de hoop van Christus.

Alles wat je maar nodig hebt zit in dit kerkelijk ERM systeem besloten, voor veel kerken inmiddels onmisbaar.  U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u kerkSPOT al in actie heeft gezien tijdens een demo of bij een bevriende gemeente. Hierdoor bent u overtuigd dat kerkSPOT uw dagelijks werk kan vereenvoudigen en wilt u zo snel mogelijk van start gaan. En dat kan!

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je je direct aanmeld voor kerkSPOT gaan we voor je aan de slag. De aanmelding wordt handmatig gecontroleerd waarna we een welkomstpagina voor jullie gaan samenstellen. Op deze pagina vind je alle informatie over het abonnement, een uitleg over alle vervolgstappen en een digitaal te ondertekenen contract.

Zodra alles ondertekend is gaan we direct voor jullie aan de slag en zullen de omgeving in de basis inrichten. Dit duurt, afhankelijk van hoe snel alles aangeleverd is, maximaal drie werkdagen. Wanneer alles klaarstaat zullen jullie weer een e-mail van ons ontvangen met alle benodigde informatie en staat vanaf dat moment ons online supportteam jullie met raad en daad bij.

Wat kun je verwachten?

 De beste kerksoftware van Nederland
Nu zonder opstartkosten
 Webhosting + Domeinnaam
 Online support
 Beveiliging, Backups & Updates

Bekijk alle mogelijkheden  Bekijk tarieven

Sluit ons aan

We weten genoeg en willen direct van start

Abonnementskeuze
Er zijn twee factoren belangrijk bij het bepalen van het abonnement. De ene is dat we willen weten welke onderdelen jullie zouden willen gaan gebruiken. Je kunt ook klein instappen en gedurende het abonnement upgraden. Het tweede is dat het abonnement wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid volwassenen in uw gemeente, of het aantal donateurs van uw stichting.


100.000+

blije gebruikers

10 jaar

toonaangevend in Churchware

99%

klanttevredenheid

ISO 9001/27001

Jaarlijkse controle

We ondersteunen meer dan 200 kerken en stichtingen waaronder

Aanbevelingen