Office365 voor Kerk & Gemeente

Microsoft sponsort ANBI geregistreerde doelen

Techsoup Nederland biedt goede doelen in Nederland toegang tot het donatieprogramma van Microsoft. Kerkelijke gemeenten en diaconieën die ANBI geregistreerd zijn kunnen hiermee aanzienlijk besparen op de aanschaf van software. Techsoup is actief in meer dan 60 landen en is een onafhankelijke organisatie zonder commercieel oogmerk.

Wat is Office365

Office in de Cloud

Office365 is dezelfde Office die u al kent en mogelijk elke dag gebruikt, maar dan meer. Office365 draait volledig in de cloud waardoor u vanaf vrijwel iedere locatie en met ieder device bij uw e-mail en agenda kunt komen. Hierdoor bent u niet langer meer gebonden aan één vaste plek waarop de e-mail van uw kerkelijke gemeente of diaconie binnenkomt. Wat eigenlijk ook de essentie van "het nieuwe werken" is, dat u onafhankelijk van tijd en plaats bij uw documenten kunt komen.

Een donatie verkrijgen

Hoe verkrijg ik als Kerk of Missionaire organisatie zo'n donatie?

In aanmerking komen voor een donatie is eenvoudig, registreer uw organisatie eerst bij www.techsoup.nl. Bij registratie zullen u een aantal vragen gesteld worden over uw organisatie, budgetten, missie enzovoorts. Wanneer u dit invult en opstuurt ontvangt u binnen een week reactie van Techsoup waarin u wel of niet toegelaten bent tot het programma.

Wanneer u in aanmerking komt kunt u vervolgens naar de website van Office365 voor non-profits gaan waar u zich kunt registreren voor een E3 proefabonnement. Tijdens dit proefabonnement valideert Microsoft u als gekwalificeerde non-profitorganisatie. Als dit zover is kunt u Office365 E1 gratis ontvangen, of u kunt tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van Office365 E3. Dit abonnement moet dan gekoppeld worden aan uw domeinnaam, waarna u vervolgens accounts kunt aanmaken

Begeleiding vanuit kerkSPOT

We staan geheel tot uw dienst

We begrijpen dat het bovenstaande voor sommige kerken of gemeenten wat lastig kan zijn, daarom willen we u graag vanuit kerkSPOT begeleiding en advies bieden. We helpen u door het aanmeldtraject van Techsoup en Microsoft heen. En bieden u ondersteuning wanneer u vragen heeft bij de technische implementatie en het aanmaken van alle verschillende accounts.

Het doel van kerkSPOT is de lokale kerken en gemeente van Nederland te dienen. Daarom bieden we u deze ondersteuning ook aan als onderdeel van het kerkSPOT abonnement.