Premium Services

Wanneer je opstart met kerkSPOT wordt je aan alle kanten door ons geholpen. Zo richten we jullie omgeving GRATIS in zodat je kunt genieten van een vliegende start. Heb je de beschikking over een uitgebreide kennisbank en kun je GRATIS deelnemen aan diverse webinars. Daarnaast staat onze supportdesk voor je klaar om online alle vragen te kunnen beantwoorden. Hierdoor kan bijna iedereen direct aan de slag en verloopt de implementatie voorspoedig.

Maar voor wie nog wat meer wilt bieden we optioneel onze premium diensten aan om je op zo nóg meer te ontzorgen!

Vliegende start

Zodra jullie een GO geven gaan we direct aan de slag met je kerkSPOT omgeving. We zorgen hierbij voor een, zoals wij dat zelf noemen, vliegende start. Dat betekent dat we jullie website in de basis al zullen inrichten.

Dat betekent dat we de structuur van de site zullen neerzetten, waarbij we ook direct informatie meenemen van jullie huidige website. Natuurlijk kijken we goed naar het kleurgebruik, jullie logo enzovoorts. En wanneer je gebruik gaat maken van de ledenadministratie zullen we er voor zorgen dat jullie huidige leden netjes in kerkSPOT ingelezen wordt.

Dit doen we zodat je vanaf het begin af aan in een voor jullie bekende omgeving werkt. We hebben in de praktijk geleerd dat het implementatie traject voor een gemeente daardoor veel eenvoudiger is. En laat dat nou nét onze missie zijn!

GRATIS (normaal v/a € 595,00)

Direct starten met kerkSPOT 

Uniek maatwerk sjabloon

Binnen kerkSPOT krijgt u standaard de beschikking over enkele sjablonen, deze kunt u zelf aanpassen met uw eigen logo en eigen kleuren. Wanneer u dit wenst is het ook mogelijk om een sjabloon op maat te laten ontwikkelen. Dat is handig wanneer u graag een eigen huisstijl wilt of heeft. Uw omgeving krijgt hierdoor een uniek en eigen karakter.

Aan het ontwikkelen van een eigen (maatwerk) sjabloon zijn wel eenmalige kosten verbonden. De precieze kosten hiervan zijn afhankelijk van uw specifieke wensen.

Op aanvraag

Consultancy

We hebben kerkSPOT zodanig ingericht dat je hier heel eenvoudig en snel mee aan de slag kunt. Je wordt begeleid door een goed gevulde kennisbank, webinars en natuurlijk onze supportdesk. We hebben gemerkt dat een klein percentage toch iets meer wilt, en dat hebben we mogelijk gemaakt.

Wil je graag van start maar hebben jullie behoefte aan een professional op locatie of online? Het kan zijn dat je eenmalig een sessie op locatie wilt als kick-off, of een iets langer traject waarbij een intern team door een interim projectleider wordt begeleid. Maak je wensen bij ons bekend en we zorgen voor een passend advies.

€ 60,00 PER UUR

Een eigen "branded app"

De "Mijn Gemeente" app vindbaar onder uw eigen naam in de appstore

Naast de app "Mijn Gemeente" is het ook mogelijk om een app uit te brengen met een eigen naam in de appstore. Dit is met name interessant voor gemeentes die heel serieus zijn met hun "branding" en ondertussen een serieus communicatieteam hebben opgezet.

Daarnaast kan het aanbieden van een eigen "branded app" een enorme boost geven aan het gebruik van de app binnen uw kerk. Het voegt toe aan het "ons gevoel" waar het bij een gemeenschap uiteindelijk om draait.

Op aanvraag

APK Check

Wij kijken jullie omgeving helemaal na en komen met aanbevelingen hoe jullie er nog meer uit kunnen halen. We zullen eerst de omgeving bekijken en vervolgens een afspraak met je maken voor een korte sessie van een half uur. Tijdens deze sessie zullen we alles met je doorspreken en is er ruimte voor vragen.

Op aanvraag

Ondersteuning bij design werkzaamheden

Kleine aanpassingen kunnen een grote impact hebben. Heb je een eigen sjabloon en wil je hier elementen in aanpassen? Of gebruik je op dit moment een standaard sjabloon, en zou je deze willen laten omzetten naar iets unieks door kleine aanpassingen door te voeren? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

€ 60,00 PER UUR

Training op Maat

We geven maandelijks een webinar om onze abonnees tijdens een livestream te kunnen trainen. Al onze webinars worden opgenomen zodat iedereen deze achteraf op z'n eigen tijd kan terugkijken. We geven twee soorten webinars: Een starterstraining en een Q&A avond.

Heeft jullie team meer behoefte aan een persoonlijke training op maat? Ook dat is mogelijk, we zullen dan samen bespreken wat jullie behoefte is om zo een programma op maat te kunnen maken.

Op aanvraag