kerkSPOT Connect

Bevorder de onderlinge verbondenheid binnen de gemeente

Breng de leden van uw gemeente op een interactieve manier met elkaar in verbinding. kerkSPOT Connect is een sociaal netwerk, maar dan binnen de geborgenheid en veiligheid van uw eigen gemeente. Leden kunnen elkaar makkelijk vinden, binnen verschillende groepen met elkaar communiceren, noden en gebedsoproepen delen en op de hoogte blijven van bijzondere jubilea.  Maak verbinding en creëer een cultuur van aandacht geven en ontvangen!

Demo aanvragen  Direct starten

Gemeentegids

Vind elkaar en leer nieuwe mensen kennen

De gemeentegids of adreslijst is ons allemaal bekend, maar wat gebeurt er wanneer we met dit concept de 21e eeuw binnentreden? Het is soms best lastig om nieuwe mensen te leren kennen en gezichten te onthouden. Zeker binnen een gemeente waar men misschien nieuw bent, of welke aan het groeien is. Een online gemeentegids kan hier uitkomst in bieden. Zoek gemeenteleden op naam of op foto. Deel en zoek eenvoudig contactgegevens, maar dan binnen een beveiligde omgeving en niet langer op papier.

Ledenpagina

Bekend maakt bemind

Hoe zorgt u ervoor dat nieuwe bezoekers zich snel thuis voelen, en dat de drempels om op iemand af te stappen verdwijnen? Vaak is het makkelijker als een ander die eerste stap zet of een gesprek begint, toch? Wat zou er gebeuren met de onderlinge verbondenheid als hier digitaal invulling aan gegeven wordt? Stel uzelf voor op uw eigen, persoonlijke ledenpagina. Wie ben je, wat heeft je hart, wie horen bij het gezin? Verpersoonlijk jezelf waardoor de anonimiteit verdwijnt en de eerste stap is gezet.

Dashboards

Alles bij de hand

Altijd en snel toegang tot gegevens die voor u persoonlijk relevant zijn? In kerkSPOT Connect heeft ieder lid zijn/haar eigen dashboard met daarop informatie die voor hem/haar interessant is. Per groep bestaat er ook een dashboard met informatie die voor de hele groep van belang is. Op deze manier kunt u snel bij alle gegevens (mededelingen, documenten, taken en agenda's) en bent u altijd en overal op de hoogte!

Notificatie centrum

Persoonlijke werkbalk met relevante informatie

Gemeenteleden worden real-time op de hoogte gesteld wanneer er binnen hun afdeling / (cel)groep een activiteit plaatsvind! Ieder lid ontvangt meldingen in zijn/haar persoonlijke werkbalk en, indien gewenst, per e-mail. Op deze manier hoeven gemeenteleden niets meer te missen, ontstaat er meer verbondenheid en heeft iedereen de voor hem/haar relevante informatie binnen handbereik!

Prikborden

Korte mededelingen en aankondigingen

Wilt u vanuit de gemeenteleiding snel een mededeling kwijt aan de hele gemeente? Of heeft u een oproep of vraag binnen de (taak)groep waar u lid van bent? Plaats het op het prikbord! Binnen kerkSPOT Connect kunt u heel makkelijk berichten delen waar anderen vervolgens op kunnen reageren of actie op kunnen ondernemen. Zijn er bijvoorbeeld zieken of mensen met een gebedsnood, maak het kenbaar op het prikbord zodat iedereen weet wat er binnen de gemeenschap leeft.

Documenten beheer

Publiceer documenten binnen de gemeente en/of groepen

Maak documenten beschikbaar voor de hele gemeente of voor specifieke (project)groepen. Zo kunt u bijvoorbeeld liederen beschikbaar maken voor de muziekgroep, presentaties voor het beamerteam, of procedures voor het pastorale werk. Op deze manier kunt u heel specifiek de juiste informatie beschikbaar maken voor de juiste personen. En op zo'n manier dat men er altijd en overal toegang toe heeft.

Jubilea

Blijf op de hoogte van bijzondere jubilea

Iedereen vindt het fijn om opgemerkt te worden en te weten dat er aan hen wordt gedacht. Met kerkSPOT Connect wordt hieraan bijgedragen door belangrijke jubilea onder de aandacht te brengen. Wie zijn er de komende tijd jarig of heeft een huwelijks-jubileum? Verstuur vervolgens via kerkSPOT Connect een digitale felicitatie om te laten weten dat je aan de ander denkt. Maar vergeet niet om elkaar fysiek de hand te schudden als je elkaar tijdens een samenkomst weer treft.

Vrijwilligersrooster

Plan eenvoudig vrijwilligers & medewerkers in

Om een evenement te organiseren bent u afhankelijk van de juiste personen op de juiste plek. Op welke manier wordt dat nu geregeld? Gaan er excelsheets heen en weer? Of heeft iedere leider een papieren agenda? Dat kan soms best omslachtig zijn. Het kan ook eenvoudiger en geautomatiseerd, op een manier waarbij iedereen inzicht heeft en op tijd op de hoogte is.

Ontdek meer

Check-in

Snel en eenvoudig mensen inchecken

U zoekt een mogelijkheid om eenvoudig mensen te registreren op een bepaald evenement? Bijvoorbeeld om te registreren welke kinderen bij het kinderwerk aanwezig waren? Of hoeveel personen er iedere keer op uw kringenwerk afkomen? Dan bent u bij kerkSPOT op het juiste adres!

Ontdek meer

Houd notities bij

Sla informatie op dáár waar u het nodig heeft

Als kerkelijk werker heeft u met veel mensen gesprekken en legt u veel bezoeken af. Door gespreksnotities bij te houden kunt u snel inzien wat er bij bepaalde mensen speelt zodat u goed voorbereid op bezoek kunt gaan. Al uw notities zijn verbonden aan een gemeentelid waardoor u eenvoudig terug kan vinden. U kunt privé-notities opslaan maar u kunt ook notities delen binnen het pastorale team. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen en is alleen beschikbaar voor de betrokkenen.