kerkSPOT APP

De kerk app van Nederland

Tegenwoordig staat bijna alles op onze telefoon. Onze bank, de supermarkt, onze voetbalvereniging, sociale media en zelfs de Bijbel. Hoe mooi zou het zijn als wij als kerk daar ook bij zouden staan? Een kerk app waarmee mensen nog nauwer verbonden kunnen zijn met hun gemeenschap. Een kerk app waarmee snel informatie gevonden kan worden en waarmee men de  interactie aan kan gaan?

En dan het liefst wel een kerk app die niet exclusief voor leden is, maar een kerk app waarin we iedereen kunnen betrekken? De kerk staat immers midden in de samenleving. Het goede nieuws is dat deze kerk app er nu is!

Demo aanvragen  Direct starten

Mijn Gemeente

De kerk in uw broekzak

Met Mijn Gemeente heeft u alle kerkelijke informatie in uw broekzak. Gast of gemeentelid ... wel of geen account ... onze kerk app is er exclusief voor iedereen!

Via een overzichtelijke tijdlijn krijgt u alle informatie die op dat moment voor u van toepassing is. Heeft iemand binnen uw wijk, groep of kring informatie gedeeld? Dan verschijnt dit automatisch boven aan uw tijdlijn. Zo hoeft u niets te missen van wat zich afspeelt binnen de gemeente en is alle relevante informatie altijd beschikbaar, en kan er eventueel de interactie mee aan gegaan worden!

"Ik heb de kerk app aan verschillende mensen binnen de gemeente laten zien, mooi dat we hem zo kunnen personaliseren
Deze app is echt een uitkomst! Iedereen is enthousiast"
Henk

Nooit meer iets missen

Preek gemist? Weten wanneer de volgend studie is?

Heeft u een samenkomst gemist of was de laatste preek zo interessant dat u hem nogmaals wilt beluisteren? Via Mijn Gemeente kunt u heel eenvoudig de laatste preken, gerangschikt per serie, terugvinden.

Wilt u weten wanneer de volgende bijbelstudie is, of wanneer de kring weer samenkomt? Alles is terug te vinden in de agenda. Eenmaal ingelogd kunnen ook alle besloten evenementen van eigen groep(en) terug gevonden worden. 

Op deze manier is de kerk app "Mijn Gemeente" een waardevolle informatiebron voor zowel gemeenteleden als gasten!

Geven om en aan uw gemeenschap

Handig: Contantloos betalen met je mobiel

Heeft u dat ook wel eens? Dan begint de collecte in de gemeente en heeft u geen contant geld op zak! De mogelijkheid om eenvoudig via iDeal te geven was er al, maar nu is het voor gemeenteleden nóg makkelijker om te geven. Met bijna letterlijk één druk op de knop kan u gemeente zegenen, zelfs als de collectezak er nog niet is.

Ideaal in een tijd waarin steeds minder mensen contant geld bij zich hebben, maar tegelijkertijd wel willen bijdragen aan de gemeenschap waar ze zich mee verbonden voelen.

"Wauw, deze app is een gigantische stap vooruit. Dit is nu al de beste kerk app van Nederland!"
Waardevol Leven Gemeente

Uw eigen portaal

Vind snel al uw kerk-gerelateerde informatie

Bent u bekend als gemeentelid, dan draait de app helemaal om u als persoon! Raak nooit meer kerk-gerelateerde informatie kwijt, alles zit immers in uw broekzak.

 Beheer uw eigen gegevens
 Beheer uw gezin
 Vind uw documenten terug
 Bekijk openstaande taken
 Toon uw ledenpas
 Bekijk uw rooster
 Bekijk uw reserveringen
 Bekijk al uw giften

"Deze kerk app heeft enorm veel toegevoegde waarde voor onze gemeenschap, en het blijft niet bij de app alleen.
kerkSPOT biedt een compleet ERM systeem voor de prijs van een app!
Het is echt een must have!"
Pieter

Gemeentegids online

Vind elkaar en leer nieuwe mensen kennen

De gemeentegids of adreslijst is ons allemaal bekend, maar wat gebeurt er nu wanneer we met dit concept de 21e eeuw binnentreden? Het is soms best lastig om nieuwe mensen te leren kennen en gezichten te onthouden. Zeker binnen een gemeente waar u misschien nieuw bent, of welke aan het groeien is.

Een online gemeentegids kan hier uitkomst in bieden. Zoek gemeenteleden op op naam of op foto. Zoek en deel eenvoudig uw contactgegevens binnen een beveiligde omgeving en niet langer meer op papier.

Openbaar maar toch besloten

Omdat Jezus zegt "laat allen tot Mij komen"

Een app wordt vaak ingezet als interne tool waarmee je als gemeenschap met elkaar in contact kunt komen. Maar als kerk hebben we een andere roeping dan het vooral gezellig hebben met elkaar, we hebben de Grote Opdracht om onze omgeving te bereiken met goed nieuws. Vanuit die overtuiging geloven we dat  een app ook toegankelijk moet zijn voor mensen buiten de gemeenschap.

Daarom heeft "Mijn Gemeente", net als de kerk website, een openbaar en een besloten gedeelte. Wanneer je vooral nieuwsgierig bent en anoniem wilt blijven dan is dat mogelijk, en zodra je besluit meer betrokken te raken bij de gemeenschap dan is dat ook mogelijk.

Gepersonaliseerd 

Omdat iedere gemeente z'n eigen cultuur en plek heeft

Omdat iedere gemeente binnen het Koninkrijk van God z'n eigen plaats en functie heeft moet ook een kerk app aan te passen zijn aan de eigen cultuur. Met de app die wij bieden binnen onze totaaloplossing is het mogelijk om deze zelf in te richten. In de basis gaat een groot deel hiervan automatisch op basis van hoe het gehele platform ingericht is. U bepaalt zelf de structuur en inhoud van uw eigen kerk app, de mogelijkheden hiertoe nemen steeds meer toe.

Op die manier hoeft geen enkele kerk app hetzelfde te zijn, zoals ook geen enkele gemeenschap hetzelfde is. Natuurlijk begeleiden we u hierbij, u staat er nooit alleen voor.

Een eigen "branded app"

De "Mijn Gemeente" app vindbaar onder uw eigen naam in de appstore

Naast de app "Mijn Gemeente" is het, als Premium Service, ook mogelijk om een app uit te brengen met een eigen naam in de appstore. Dit is met name interessant voor gemeentes die heel serieus zijn met hun "branding" en ondertussen een serieus communicatieteam hebben opgezet.

Daarnaast kan het aanbieden van een eigen "branded app" een enorme boost geven aan het gebruik van de app binnen uw kerk. Het voegt toe aan het "ons gevoel" waar het bij een gemeenschap uiteindelijk om draait.

Meer Premium Services

Download en installeer

Beschikbaar op de twee grootste platformen

De kerk app "Mijn gemeente 2.0" is beschikbaar voor zowel IOS als Android. Bij het opstarten van de app kun je aangeven bij welke gemeente je bent aangesloten. Zoek je gemeente op en je wordt verbonden, zo simpel is het.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie, en maakt jouw gemeente nog geen gebruik van alle voordelen van kerkSPOT? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder!