Agenda

Geef bekendheid aan uw evenementen en samenkomsten

Voor zowel de leden van uw gemeente als voor de mensen daarbuiten is het belangrijk om duidelijk te communiceren wanneer er evenementen plaatsvinden (in uw kerk of gemeente). Met kerkSPOT is het heel eenvoudig middels een paar klikken uw evenementen zichtbaar te maken. Ook terugkerende evenementen hoeft u maar eenmaal in te voeren om deze vervolgens naar wens te laten herhalen. kerkSPOT zal ervoor zorgen dat het evenement op de juiste momenten gepubliceerd wordt

Terugkerende evenementen

Slechts eenmaal invoeren

Herkent u dat? Een evenement komt met een vaste frequentie terug in uw gemeente, maar toch moet u deze iedere maand opnieuw toevoegen aan de agenda. In kerkSPOT is het mogelijk gemaakt om een evenement eenmalig in te voeren, waarbij u het terugkeerpatroon kunt aangeven. In feite hetzelfde zoals u gewend bent met bijvoorbeeld Outlook of de Google agenda

Online reserveringen

Geef tickets uit voor uw volgende evenement.

Organiseert u een conferentie, of een ander bijzonder evenement, waarvoor u tickets wilt uitgeven? Of kunnen er bij een evenement een maximaal aantal mensen in de zaal en/of  wilt u inzicht hebben in het aantal registraties?
Met het online ticketsysteem binnen kerkSPOT kunt u eenvoudig online tickets aanmaken voor uw evenement.

Ontdek meer

Vrijwilligersrooster

Plan eenvoudig vrijwilligers & medewerkers in

Om een evenement te organiseren bent u afhankelijk van de juiste personen op de juiste plek. Op welke manier regelt u dat nu? Gaan er excelsheets over en weer? Of heeft iedere leider een papieren agenda? Dat kan best omslachtig zijn.
Het kan ook eenvoudiger en geautomatiseerd, op een manier waarbij iedereen inzicht heeft en op tijd op de hoogte is.

Ontdek meer

iCalendar compatible

Beschikbaar op alle apparaten

De agenda van uw gemeente wordt ook direct gepubliceerd als "iCalendar". Dit houdt in dat u zich met verschillende apparaten kunt "abonneren" op een agenda. Hierdoor kunnen de kalenders van verschillende apparaten aangesloten worden op uw kerkSPOT, om zo gevoed te worden met de nieuwste informatie. Hierdoor hebben de leden van uw gemeente letterlijk de laatste versie op zak!