Formulieren

Een goed begin is het halve werk

Veel zaken beginnen met een goede registratie en daar kunt u formulieren bij gebruiken. Een contactformulier op uw website? Een inschrijfformulier voor een kamp? Een zorgvraag? Een intake voor een cursus?  Een enquête? Maak en publiceer al deze formulieren voortaan heel eenvoudig zelf!

Zoveel mensen, zoveel wensen

Voor iedere registratie een formulier

Alles waarvoor registratie vereist is is een formulier voor te bedenken. Van een simpel contactformulier tot aan het inschrijven voor een cursus of het indienen van een zorgvraag. kerkSPOT beschikt over verschillende veldtypen. U kunt velden verplicht maken en kiezen op welke manier u met de data omgaat. U kunt het formulier per mail ontvangen of het direct laten opslaan in de database waarnaar u het eenvoudig kan exporteren.

Workflows

Automatiseer uw interne processen

Herkent u dit? Er wordt een formulier op uw website ingevuld welke per mail ergens binnenkomt. Vervolgens gaat een vrijwilliger hiermee aan de slag. Iemand wordt bijvoorbeeld toegevoegd aan de administratie of ingedeeld in een groep. Er wordt een mail verstuurd of er worden leiders ingeschakeld welke een taak moeten uitvoeren. Wat zou u ervan vinden als al deze handelingen voortaan niet meer handmatig hoeven?

Ontdek meer