kerkSPOT WEB

Ondersteuning op het gebied van online communicatie

Staat uw website stil omdat het onderhoud zo ingewikkeld is? Is die ene vrijwilliger met technische kennis even een tijdje buiten beeld?
Met kerkSPOT WEB behoren deze problemen tot de verleden tijd. Wij zorgen dat u op een eenvoudige manier uw website kunt onderhouden, in de breedste zin van het woord. U hoeft daarbij niet te beschikken over diepgaande technische kennis. Als u een brief kunt typen, dan kunt u uw website onderhouden

Demo aanvragen  Direct starten

Eenvoudig te beheren

Alles in eigen hand, ook zonder technische kennis

kerkSPOT is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en gemak. We houden van eenvoud en hebben als filosofie dat wanneer men een dik boek of cursus nodig heeft om software te begrijpen, de software voor verbetering vatbaar is. Deze filosofie vloeit voort uit onze kernwaarde dat wij een zodanige ondersteuning willen bieden dat de dienstknechten binnen de kerk zich kunnen blijven richten op de essentie - namelijk de verkondiging van onze verlosser Jezus Christus.

Ontdek meer

Verschillende soorten informatie

Omdat u meer wilt dan alleen een weblog

Wilt u een speciale dienst aankondigen, een prekenserie beschikbaar maken of alle geïnteresseerden regelmatig op de hoogte houden met een nieuwsbrief? Of een speciaal crowdfund-project opzetten, of foto's van de afgelopen doopdienst voor uw leden beschikbaar maken? Wilt u gasten een plek laten reserveren of een digitale collecte houden? Binnen kerkSPOT is het allemaal mogelijk, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een kleine greep uit de mogelijkheden

Pagina's & Artikelen  Agenda Preken & Podcasts Formulieren Nieuwsbrieven Crowdfunding Webshop Tickets & Reserveringen Digitaal collecteren Vacatures 

Kerkelijke redactie

Richt eenvoudig uw redactie in

In veel kerken en gemeenten is er één persoon die het volledige onderhoud doet van een website. Veelal doordat er niet veel mensen zijn die hiervoor de kennis bezitten. Deze persoon ontvangt diverse stukken die hij moet verwerken voor de website. Soms gebeurt het dat deze persoon het op een gegeven niet meer kan of wil. En dan is er een probleem, omdat er niemand anders is die dit kan. Herkenbaar?

Ontdek meer

Besloten intranet

Publiceer informatie gericht op uw leden

Het kan voorkomen dat u informatie wilt publiceren die alleen bedoeld is voor een specifieke groep binnen uw kerk of gemeente. Hier kunt u veelal uw website niet voor gebruiken omdat deze publiekelijk toegankelijk is. Binnen kerkSPOT bestaat daarom de mogelijkheid om heel eenvoudig een besloten intranet op te zetten. U kunt zelf een onbeperkt aantal gebruikers aanmaken en deze personen toegang geven tot het intranet.

Ontdek meer

Sjablonen

Wat wil je uitstralen?

Binnen kerkSPOT krijgt u standaard de beschikking over enkele sjablonen. Deze kunt u zelf aanpassen met uw eigen logo en eigen kleuren. Wanneer u dit wenst is het ook mogelijk om een sjabloon op maat te laten ontwikkelen. Dat is handig wanneer u een eigen huisstijl wilt of heeft. Uw kerkSPOT krijgt hierdoor een uniek en eigen karakter.

Aan het ontwikkelen van een eigen (maatwerk) sjabloon zijn eenmalige kosten verbonden. De precieze kosten hiervan zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Wanneer u hier meer informatie over wenst kunt u ons altijd mailen op info@kerk-spot.nl

Meer Premium Services