Pagina's & Artikelen

Begin klein en eindig groots

Met kerkSPOT WEB heeft u de beschikking over een CMS waarmee u eenvoudig content voor uw website kunt beheren en genereren. De twee basiselementen van een website zijn (landing)pagina's waarop u wat meer statische content kunt plaatsen, en artikelen waarbij u kunt denken aan actueel nieuws, of een blog.

Pagina's beheren

Alles beheersbaar in eigen hand

Wanneer u een brief kunt typen is het voor u al mogelijk om een pagina voor een website te maken. Een pagina bevat vaak statische informatie waarmee u meer wilt vertellen over uw gemeente of een bepaald ander thema wat u uw lezers mee wilt geven. U hoeft zich met kerkSPOT niet druk te maken om het technische aspect. U heeft alleen een webteam en inspiratie voor goede inhoud nodig.

Pagebuilder

Klik razendsnel nieuwe pagina's in elkaar

Met de kerkSPOT Pagebuilder kun je razendsnel een landingspagina in elkaar klikken. Met deze builder heb je de beschikking over alle basiselementen die nodig zijn op een goede landingpagina, het is bijna net zo eenvoudig als bouwen met Lego.

De paginastyling past zich aan aan het gekozen template, kies je elementen, voeg supersnel content toe en zie direct het resultaat ontstaan op je beeldscherm.

Artikelen

Trek bezoekers dichter naar het hart van God

Met kerkSPOT kunt u heel eenvoudig artikelen binnen diverse kanalen beheren. Denk bijvoorbeeld aan algemeen nieuws, zendingsberichten of getuigenissen. Of misschien zelfs een blog van de voorganger waarin hij deelt wat God hem heeft laten zien.

Met artikelen kunt u waardevolle informatie delen waarmee u in potentie levens kunt transformeren. Een artikel kan als een vishaak zijn waarmee u een bezoeker dichter naar het hart van God kunt trekken.