Tickets & Reserveringen

Onbeperkt tickets aanmaken zonder servicekosten

Organiseert u een conferentie of een ander bijzonder evenement, waarvoor u tickets wilt verkopen? Of kunnen er bij een evenement een maximaal aantal mensen in de zaal en wilt u inzicht hebben in het aantal registraties? Met het online ticketsysteem binnen kerkSPOT kunt u eenvoudig en snel online tickets aanmaken voor uw evenement! Waarbij u optioneel ook nog eens gebruik kunt maken van de GRATIS ticketscan app!

Eenvoudig en snel

Maak één of meerdere ticketsoorten aan

Maak in uw agenda eenvoudig een evenement aan en voeg hier vervolgens diverse soorten tickets aan toe. Ieder ticket kunt u voorzien van een bepaald tarief.

Zo kunt u normale en bijvoorbeeld VIP tickets uitgeven. Ook kunt u verschil maken tussen tickets voor gemeenteleden en niet-gemeenteleden. Gemeenteleden kunnen vervolgens op uw website inloggen om gebruik te maken van de speciale leden-tickets.

Vanuit de beheerdersomgeving kunt u vervolgens in de gaten houden hoeveel tickets er reeds uitgegeven zijn

Geen servicekosten

Wij brengen u nooit extra kosten in rekening

De mogelijkheid van het aanmaken van tickets voor uw evenement zijn onderdeel van uw kerkSPOT abonnement. Er worden geen extra servicekosten in rekening gebracht. Wanneer u een ticket verkoopt worden slechts de transactiekosten van bijvoorbeeld iDeal in rekening gebracht voor uw online betaling. Deze afhandeling vindt plaats via onze betalingspartner Mollie.

Bezoekers spreiden over diensten

Tickets uitgeven voor specifieke doelgroepen

Wanneer u zowel kerkSPOT WEB als Management gebruikt kunnen de tickets ook gekoppeld worden aan uw ledenadministratie. Hierdoor kunt u ook tickets beschikbaar maken voor specifieke doelgroepen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de uitgave van tickets wat meer te verdelen. Dit kan met name in deze tijd van corona maatregelen handig zijn. Zo kunt ervoor zorgen dat als een lid een plaats reserveert in een dienst dit pas weer of 1 of 2 weken kan doen waardoor anderen meer kans hebben op een plaatsje.

Ticketscan app

Ja, daar is ook een app voor

Verwacht u veel bezoekers en bent u bang het overzicht te verliezen? Hier hebben we een oplossing voor in de vorm van een ticketscan app. Uw bezoekers kunnen hun ticket (geprint of digitaal) meenemen en u kunt bij de ingang het welkomst-team laten scannen. Teamleden kunnen zelf eenvoudig de app op hun telefoon installeren en middels een  QR code het ticket activeren voor het huidige evenement.

Eenvoudiger kunnen we het bijna niet maken!

E-ticket per e-mail

Verstuur automatisch een PDF-ticket per e-mail

Bezoekers kunnen vanuit het evenement binnen uw agenda heel makkelijk tickets bestellen. Betaalde tickets worden online afgerekend via iDeal waarna de bestelling definitief is. De bezoeker ontvangt vervolgens zijn/haar tickets automatisch per e-mail en hoeft deze alleen nog op te slaan (of uit te printen) en mee te nemen!

Personen met een account op uw omgeving kunnen hun ticket ook terugvinden op het intranet onder "Mijn Tickets". Degenen die gebruiken maken van uw kerk app zullen hun tickets via de kerk app kunnen terugvinden.