Tarieven

Lage maandelijkse kosten

We geloven in persoonlijk contact en relatie. Het is om die reden niet mogelijk om uw kerkSPOT online te registreren.
We willen graag eerst kennis met u maken en u een vrijblijvende demonstratie geven. Daarnaast zijn we ook erg benieuwd naar uw persoonlijke behoeften en eventuele knelpunten als gemeente, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Demo aanvragen  Direct van start

Diverse combinaties mogelijk

kerkSPOT WEB
€ 45,-
kerkSPOT Management
v/a € 39,-
kerkSPOT Management & Connect
v/a € 59,-
kerkSPOT WEB, Management & Connect
v/a € 99,-
kerkSPOT SUITE (alles inclusief Kerk APP)
v/a € 124,-

Alle genoemde bedragen zijn per maand / ex-BTW


Toelichting
Het is mogelijk om bijvoorbeeld kerkSPOT WEB of kerkSPOT Management afzonderlijk af te nemen. Het uiteindelijke tarief wordt bepaald aan de hand van het aantal personen in uw gemeente en de pijlers die u wenst af te nemen.
Gemeentes kleiner als 100 personen komen in aanmerking voor een korting!

Tijdens onze vrijblijvende demonstratie kunnen we uw exacte abonnementsbedrag berekenen.

Inbegrepen bij elk abonnement

 Hosting + Schijfruimte
 NL-Domeinnaam
 Inkomende e-mail adressen
 Standaard template
 SSL Certificaat
 DNSSEC, DMARC, DKIM & SPF
 Spam & Virusfilter
 Online support
 Overal beschikbaar
Onbeperkt updates
 Beveiliging & Backups
 Jaarlijks opzegbaar

Eenmalige opstartkosten?

Zoals u heeft kunnen lezen bij onze Premium Services krijgt u de opstartkosten (t.w.v. € 595,-) van ons GRATIS!

kerkSPOT is opgericht om Kerken & Gemeenten te dienen. Dat heeft geleid tot de keuze dat we géén opstartkosten in rekening brengen, maar dit geheel in uw hand leggen. Dit houdt in dat wanneer u met kerkSPOT wil starten, u zelf mag bepalen hoe hoog de opstartkosten zijn. Wij willen u de gelegenheid geven om blijmoedig datgene te geven wat u hiervoor op uw hart krijgt. Dat geldt ook wanneer u besluit hier niets voor te betalen.

Wij willen ons doel voor ogen houden

Het doel van kerkSPOT is de lokale kerken en gemeenten van Nederland te dienen. Dit vindt u ook doorvertaald in de kosten van een kerkSPOT abonnement. Normaal gesproken kan het ontwikkelen van een website, -applicatie of mobiele app tot in de (tien)duizenden euro's oplopen (!!). Uiteraard afhankelijk van wat uw wensen zijn. Bij veel aanbieders betaalt u daarnaast nog een maandelijkse fee voor hosting & onderhoud.

Wij vinden dat als wij marktconform zouden handelen we hiermee ons doel voorbij schieten. Veel kerken bieden maatschappelijke ondersteuning aan hun omgeving middels diaconaal werk, voedsel- en kledingbanken en via zorg. Kortom via allerlei initiatieven om zich als Christus uit te strekken naar mensen in nood. kerkSPOT vindt dat budgetten beter aan dit soort zaken besteed kunnen worden. We benne op de wereld om mekaar te helpen nietwaar?

Om die reden hebben we de maandelijkse kosten extreem laag gehouden, zodat er voldoende bronnen over blijven voor de Missie. Want dát is hetgeen waar ons hart naar uit gaat ... naar de plaats waar Jezus werkt ... naar de plaats waar levens veranderen!