Ontwerpstudio's en designers

Eer de HEER met het beste van de oogst

Je bent als ontwerpstudio of webdesigner verbonden aan een kerk of missionaire stichting en hebt de opdracht gekregen een mooi ontwerp te maken voor de nieuwe huisstijl en/of website. De Bijbel roept ons op de Heer te eren met het beste van onze oogst, en jullie vinden dat dat zeker ook van toepassing is op de huisstijl. Je ziet de vele voordelen van kerkSPOT hierin ten opzichte van Wordpress of Joomla, maar hoe kun je hier nu e er onze eigen visuele en creatieve invulling aan geven? 

Demo aanvragen  Direct van start

U bent bekend met WordPress

Hoe verhoudt zich dat tot kerkSPOT?

Het bovenstaande is een vraag die regelmatig gesteld wordt door gemeenten die gezegend zijn met vrijwilligers welke design als beroep hebben. Vaak is er bekendheid met Wordpress (Elementor) of Joomla maar alles daarbuiten is oncomfortabel. Dan kunnen wij ons voorstellen dat er vraagtekens zijn bij een platform als kerkSPOT.

Op deze pagina willen we u graag wat meer vertellen over alle mogelijkheden van een eigen maatwerk template, en over hoe het beheer van een website uiteindelijk over meerdere personen verdeeld kan worden waardoor er minder last op de schouders van de webdesigner komt te liggen.

kerkSPOT Templates

Werk in de bron aan de look&feel

Binnen kerkSPOT krijgt iedere abonnee standaard de beschikking over een aantal standaard sjablonen die tot op zekere hoogte aanpasbaar zijn. Voor kerken en stichtingen die hierin verder willen gaan, is het mogelijk om een eigen maatwerk template te starten binnen het Template Management systeem.

U krijgt hierbij toegang tot alle templates en stylesheets die u naar eigen smaak kunt aanpassen. Dit is echt een functie voor webdesigners omdat het kennis vereist over HTML en CSS. Doordat u letterlijk in de bron zit is hierdoor uw voorstellingsvermogen de enige grens. Alles wat je met een andere website zou kunnen kan met kerkSPOT ook, maar dan gekoppeld aan een geïntegreerd kerk management systeem.

Volledig uitbesteden

Helemaal ontzorgd van A tot Z

We begrijpen dat niet iedere gemeente of organisatie beschikt over een vrijwilliger met kennis van ontwerp of techniek. En die dus ook helemaal niet gelukkig worden van het idee om zelf met HTML een eigen maatwerk template in elkaar te zetten.

Binnen ons team beschikken we over een eigen designer en developer die jullie hier helemaal in kunnen ontlasten. Aan de hand van een huisstijl handboek of moodboard kan onze ontwerper een prachtig design voor de website maken. Nadat dit design is goedgekeurd zal deze worden overhandigd aan onze developer die er vervolgens een maatwerk template van ontwikkeld.

Iedere stap hebben we een overleg moment om te zorgen dat gedurende het project iedereen weet waar we naar toe gaan.

Wij hebben vrijwilligers

Zelf doen of hybride

We werken ook samen met gemeenten die een eigen ontwerper binnen hun vrijwilligersteam hebben zitten. In dat geval is het ook heel goed mogelijk dat jullie zelf het ontwerp maken en kerkSPOT vervolgens de technische invulling hiervan doet. Het is eventueel ook mogelijk om de techniek gezamenlijk te doen wanneer jullie beschikken over iemand met kennis van HTML en CSS. Deze persoon kunnen we dan meteen meenemen in de ontwikkeling van het template.

Waar u ook voor kiest, achter zult u altijd toegang krijgen tot alle template files. Hierdoor kunt u later wellicht zelf nog kleine, eenvoudige aanpassingen (laten) doen.

Kerken met een maatwerk template

Hieronder een selectie van kerken met een maatwerk template zodat u ziet wat er zoal mogelijk is


100.000+

blije gebruikers

10 jaar

toonaangevend in Churchware

99%

klanttevredenheid

ISO 9001/27001

jaarlijkse controle

Dé geïntegreerde software-oplossing voor uw kerk

WEB

Ondersteuning op het gebied van online communicatie, zowel intern als extern (website & intranet)

Ontdek meer

Management

Ondersteuning op het gebied van (leden)administratie & interne organisatie

Ontdek meer

Connect

Een platform ter bevordering van de onderlinge verbondenheid binnen de gemeente

Ontdek meer

Kerk App

Maak de kerk mobieler en kom op een directe, veilige en besloten manier dichterbij uw leden

Ontdek meer

Aanbevelingen

We ondersteunen meer dan 200 kerken en stichtingen waaronder

Benieuwd of kerkSPOT bij u past?

Vraag een demo aan

Ontdek in onze demo hoe wij úw dagelijks werk kunnen vereenvoudigen zodat er meer tijd overblijft voor de dingen waartoe jullie geroepen zijn.

Demo aanvragen

Start nu met kerkSPOT

Samen optrekken in de Grote Opdracht

Weet u genoeg over kerkSPOT en wilt u zich aansluiten?
Klik op onderstaande knop, vul uw aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct van start