Mijn Gemeente

De gemeente in je broekzak

Heb je een samenkomst gemist? Via Mijn Gemeente kun je de laatste preken terugluisteren. Benieuwd wanneer de volgende samenkomst is, of wanneer die ene interessante Bijbelstudie gegeven werd? Alles is terug te vinden in de agenda. Ook kun je op een heel eenvoudige manier giften geven aan je gemeente, zowel tijdens als buiten de collecte.

Besloten gedeelte

Toegang tot alles dat voor jou relevant is

Wanneer je van je gemeente een gebruikersnaam hebt ontvangen kun je inloggen en heel eenvoudig gemeenteleden opzoeken, een smoelenboek bekijken, communiceren binnen je eigen groepen, prikborden lezen en heel eenvoudig notificaties ontvangen van alles dat voor jou relevant is.

Geven om en aan je gemeenschap

Handig: Contantloos betalen met je mobiel

Heb je dat ook wel eens? Dan begint de collecte in je gemeenschap en heb je geen contact geld bij! Nu was er al de mogelijkheid om eenvoudig via iDeal, maar nu is het voor gemeenteleden nóg makkelijker om te geven. Met bijna letterlijk één druk op de knop kun je je gemeente zegenen, zelfs als de collectezak er nog niet is. Ideaal in een tijd waarin steeds meer mensen vaak geen contact geld meer bij hebben, maar tegelijkertijd wel willen bijdragen aan de gemeenschap waar ze zich mee verbonden voelen.

Prikborden

Snel lezen en reageren op prikborden

Wanneer je gebruik maakt van kerkSPOT Connect heb je de beschikking over prikborden binnen de (taak)groepen waar je lid van bent. Met de app "Mijn Gemeente" geef je je leden nog makkelijker mobiel toegang tot dit kanaal. Blijf via push-berichten op de hoogte van de laatste reacties en reageer direct. Een soort Whatsapp maar dan binnen de veilige muren van je eigen gemeenschap!

Notificaties

Handige meldingen met relevante informatie

Binnen kerkSPOT Connect werden gemeenteleden al real-time op de hoogte gesteld als er binnen hun afdeling / (cel)groep een activiteit plaatsvind. Met de app "Mijn Gemeente" krijg je dit gemak in je broekzak. Ontvang push-berichten op je homescreen als er activiteit is, en kijk in de app snel terug wat er de afgelopen tijd gebeurt is. Zo mis je nooit meer wat!

Download en installeer

Beschikbaar op de twee grootste platformen

De app "Mijn gemeente" is beschikbaar voor zowel IOS als Android