Ticketservice

Onbeperkt tickets aanmaken zonder servicekosten

Organiseert u een conferentie, of een ander bijzonder evenement, waarvoor u tickets wilt verkopen? Of kunnen er bij een evenement een maximaal aantal mensen in de zaal. En wilt u graag inzicht hebben in het aantal registraties? Met het online ticketsysteem binnen kerkSPOT kunt u eenvoudig en snel online tickets aanmaken voor uw evenement!

Eenvoudig en snel

Maak één of meerdere ticketsoorten aan

Maak in uw agenda eenvoudig een evenement aan en voeg hier vervolgens diverse soorten tickets aan toe. Aan ieder ticket kunt u voorzien van een bepaald tarief. Zo kunt u normale en bijvoorbeeld VIP tickets uitgeven. Maar u kunt ook verschil maken tussen tickets voor gemeenteleden en niet-gemeenteleden. Gemeenteleden kunnen vervolgens op uw website inloggen om gebruik te maken van de speciale leden-tickets. U kunt vervolgens vanuit de beheerdersomgeving in de gaten houden hoeveel tickets er reeds uitgegeven zijn.

Geen servicekosten

U betaald alleen de transactiekosten

De mogelijkheid van het aanmaken van tickets voor uw evenement zijn onderdeel van uw kerkSPOT abonnement. Er worden geen extra servicekosten in rekening gebracht. Wanneer u een ticket verkoopt worden slechts de transactiekosten* in rekening gebracht voor uw online betaling. Dit wordt automatisch door onze betalingsprovider Mollie afgehandeld.

* In het geval van iDeal bedraagt dit slechts € 0,29 per transactie

E-ticket per e-mail

Verstuur automatisch een PDF-ticket per e-mail

Bezoekers kunnen vanuit de evenementpagina binnen uw agenda heel gemakkelijk tickets bestellen. Tickets worden afgerekend via online betalen waarna de bestelling definitief geboekt wordt. Nadat de betaling verwerkt is ontvangt de bezoeker automatisch per e-mail zijn of haar PDF e-ticket. De bezoeker hoeft nu het ticket alleen nog op te slaan (of uit te printen) en mee te nemen!