Medewerker Communicatie

Help jij te bouwen aan een betere ondersteuning van de lokale kerk?

Heb jij een passie voor Gods Koninkrijk en wil je dagelijks meebouwen aan een betere ondersteuning van de lokale kerk? Ben je daarnaast thuis in (online) communicatie en wil je net als wij die lokale kerk zo goed mogelijk toerusten in hun dagelijkse werk? Dan zou het maar zo kunnen zijn dat deze vrijwillige functie helemaal iets voor jou is!

Soort vacature: Vrijwilliger | Locatie: Veenendaal | Aantal uur: 4 tot 8 uur per week

Wat ga je doen?

We hebben een grote missie gekregen van God om de lokale kerk in haar dagelijks werk te ondersteunen. We mogen steeds meer kerken op deze manier tot zegen zijn, maandelijks sluiten zich weer nieuwe gemeenschappen aan. Communicatie is hierbij natuurlijk enorm onmisbaar en daarom zijn we op zoek naar iemand die ons wil ondersteunen hierin.

Naast dat we natuurlijk aan gemeentes met een hulpvraag duidelijk willen maken wat onze bediening voor hen kan betekenen willen we natuurlijk ook alle aangesloten kerken voorzien van alle mogelijke middelen die zij kunnen gebruiken om hun leiders en leden te begeleiden alles uit het kerkSPOT platform te halen, en om hen praktisch toe te rusten in de zaken die dagelijks op hun pad komen. Al die materialen willen we het liefst gratis aanbieden omdat we weten dat er een nood is. We voelen ook de urgentie vanuit Gods hart om in die nood te gaan voorzien en zien stapels praktisch werk liggen, maar het ontbreekt ons aan arbeiders in het dat veld.

Wie voelt zich geroepen om samen met de rest van de kerkSPOT Familie de lokale kerk en aanverwante missies te verwennen? Om samen mooie materialen te maken en dingen te bedenken waarmee de kerk weer verder komt. Misschien heb je al een mooie taak in je eigen gemeente en denk je "daar hebben andere gemeentes ook veel aan" meld je dan aan en vermenigvuldig het werk.

Je hoeft niet alles zelf te bedenken, het is dragen en gedragen worden. We doen het samen voor de Koning (door God, voor God en met God). Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Veenendaal, wanneer het jou uitkomt en met de hoeveelheid tijd waartoe jij je bewogen voelt.

Wees vrij(willig)

De werkzaamheden samengevat

 Mee helpen met onze website en social media
 Mee helpen met onze periodieke nieuwsbrief
 Mee ontwikkelen aan mooie materialen voor de kerk
 Brainstormen over alle vormen van communicatie
 Extra: Editten van korte (trainings)video's
Minimaal een keer in de week team overleg

Wat vragen we van jou

 Je kunt goed zelfstandig werken
 Je bent verantwoordelijk en representatief
 Je bent nauwkeurig, gestructureerd en stressbestendig
 Je houdt van het avontuur van een startup / bediening
 Je hebt Jezus en de kerk lief
 Je bent proactief en vindingrijk

Wat bieden wij?

We bieden een leuke plek om je talent voor (online) communicatie in allerlei vormen in te zetten voor Gods Koninkrijk. Waarbij je natuurlijk veel leert en ruimte hebt om te experimenteren, hierdoor kun je jezelf steeds verder ontwikkelen wat ook in de seculiere wereld goed van pas kan komen. We bieden een plek waar je samen met anderen vol passie de lokale kerk kunt helpen toerusten op de manier die bij jou past.

Interesse?

Zie je het zitten om vrijwilliger te worden bij kerkSPOT dan maken we heel graag kennis met je! Neem contact op met Eduard Wustenveld (info@kerk-spot.nl) en we maken graag een afspraak met je om je beter te leren kennen.